Leuk & praktisch opbergen!

Je hebt er veelste veel van: spullen en papieren. Volgens mij heeft elk huishouden er wel last van: ‘waar laat ik het?’.

Ik probeer zelf regelmatig kasten, lades en doosjes door te kijken en op te ruimen. Dus bij mij zul je een jaarlijkse opruiming niet tegenkomen.
image
De Kallax van Ikea, handige goedkope kast waar flink wat bende in past. Ikea verkoopt boxen die precies in de Kallax passen. (1)

Om alles wat te ordenen moet je wel een beetje creatief zijn. Je wilt het praktisch hebben, maar niet in je woonkamer een grote dossierkast hebben. Gelukkig zijn er een hoop alternatieven om het op te bergen!
image

Ik vind deze mappen(2) ontzettend handig. Ze mogen gezien worden, en er past ontzettend veel in.

We krijgen wekelijks post. Van instanties, leuke kaartjes, reclame enzovoort. Om dit allemaal bij elkaar te houden heb ik een ‘postbakje’. (3)

Als ik post ontvang, lees ik het door en ruim ik het gelijk op zodat er niks kwijt kan raken. Af en toe haal je alles eruit en kijk je het na of je het nodig hebt. Sommige papieren kun je ordenen in multomappen.
image
Ben je student? Dan is dit postbakje met vakken superhandig, zodat je de post van iedereen handig kunt ordenen. Natuurlijk is er nog een probleem waar voornamelijk vrouwen mee kampen. Waar laat je al die kleren. Met dit systeem van ikea kun je gemakkelijk de grootte aanpassen. Wat wil je nog meer?

Ik zeg altijd maar zo: een opgeruimd huis geeft een opgeruimd hoofd! Aan de slag dus ; ) Er zijn ontzettend veel manieren om je spullen handig maar ook leuk op te bergen. Deze spullen komen allemaal van ikea

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s