Rituals hydrating gel cream 24H

image

Ik schrijf alleen over producten die mij bevallen. En ik heb weer zo’n product. De dag en nacht crème van rituals.

Ik heb een zeer gevoelige en gecombineerde huid. Veel producten reageer ik heftig op, denk aan: prikkende, zelfs bijtend gevoel op mijn huid, roodheid en soort eczeem plekjes. Dit krijg ik alleen als ik de ‘verkeerde’ producten gebruik.

Een lichtblauw/grijze crème die vrij compact is. Het ruikt lekker fris, heel licht zoetig. Jammer dat er parfum in zit, ondanks het lekker ruikt. En jammer van de alcohol. Bij mij wekt Rituals altijd een soort indruk van dat ze natuurlijke producten produceren, maar dat is dus niet helemaal waar.

Er zitten natuurlijke anti-oxidanten in en een actief hydraterend complex. Voor een mooi gehydrateerde huid die soepel aanvoelt.

Als je het op je gezicht doet en uitwrijft trekt het onwijs snel in. Het ruikt fris en hebt weinig product nodig om hoofd, nek en decolleté in te smeren.

Ik heb het een week lang uitgeprobeert, 2x daags ingesmeerd. Mijn huid zag er echt stralend uit. Niet vet, niet droog, maar gewoon zoals je huid hoort aan te voelen en eruit hoort te zien.

Toch ben ik geen fan van geparfumeerde crèmes en zal deze crème ook niet standaard als dag en nachtcrème gebruiken. Maar voor degenen die geen moeite hebben met parfums in crèmes, is deze zeker een aanrader. De prijs per 50ml is €26,50. Kortom: werking vind ik prima, maar ingredïenten ben ik minder enthousiast over.

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s