Lush Lemony Flutter

image

Een extra post vandaag! Vorige week ben ik naar Lush geweest, en kwam onder andere voor de Lemony Flutter. Ik had een hoop reviews gelezen over dit product en ik was simpelweg nieuwsgierig.

Ik heb het een aantal dagen aangebracht, meestal 1x per dag, verder heb ik de tijd niet om met vette plak nagels rond te lopen. Ik smeer het op mijn nagelriemen en nagels. Ik heb nogal last van splijtende nagels door schoonmaakmiddelen en op werk moet ik veel handen wassen. Ik hoop dus stiekem een beetje dat het het splijten tegengaat.

De geur is echt heerlijk, citroen! Je kan deze crème ook gebruiken op andere droge delen zoals ellebogen of knieën. Ook kan je je handen insmeren en daarna met je handen in water, afdrogen en je hebt hele zachte handen! Ook ideaal voor je droge voeten.

Na het aanbrengen blijft het vet. Het trekt niet echt in, het blijft er op liggen. Opzich geen probleem als je niks met je handen hoeft te doen, maar het is niet insmeren + intrekken en klaar. Ik wrijf het dus na een kwartiertje uit over heel mijn handen.

Dit is zo’n product waarvan je misschien denkt: waarom een speciaal product voor nagelriemen? Nou, geloof ons, dit is een van onze best verkopende producten, want onze liefhebbers zijn eigenwijs (gelukkig, daar houden we wel van!) en smeren het op elk stukje huid dat droog is! – Lush

De ingredïenten: Citroen infusie, vers, biologisch (Citrus limonum), Sheaboter (Butyrospermum parkii), Bijenwas (Cera alba), Lanoline (Lanolin), Soya Olie (Glycine soja), Avocado-olie, koud geperst, biologisch (Persea gratissima), Vlaszaadolie, koud geperst, biologisch (Linum usitatissimum),Mangoboter (Mangifera indica), Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Castor olie (Ricinus communis), Parfum (Perfume),Tarwekiemolie, koud geperst, biologisch (Triticum vulgare), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Lavendel essentiële olie ((Lavandula angustifolia)), Tagetesolie, essentiële (Tagetes minuta), Kamille essentiële olie, blauwe (Matricaria chamomilla), Tri-ethanolamine (Triethanolamine), Stearinezuur (Stearic Acid), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol),Gardenia extract (Gardenia jasminoides),Citral (Citral), Geraniol (Geraniol),Citronellol (Citronellol), Limonene (Limonene), Linalool (Linalool),Methylparabeen, Propylparabenen (Propylparaben).

Het werkt goed tegen droge plekjes. Handen worden er zeker zacht van maar ik merk niet zo veel verschil met anders. Ik vind het jammer dat het niet echt goed intrekt, ik irriteer me lichtelijk aan vette handen. Ik smeer mijn handen dus in als ik aan het bankhangen ben, prima! En oja, dit product werkt ook goed tegen verkleurde nagels! Dat is ook zeker een reden om het te blijven gebruiken.

Een potje kost €10,65. Er zit een houdbaarheidsdatum op, maar ik krijg deze prima op vóór deze datum!

image

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s