Eigen haard is goud waard

image

Gold! Staat simpelweg chique in je interieur. Het past overal bij, het is makkelijk te combineren.

image

Goud oxideert niet en in bijna alle culturen wordt het aan de zon gerelateerd. In het christendom is goud een symbool voor het hemelse licht en voor de volmaaktheid. Dit is ook de reden dat men het aantreft als achtergrond op iconen en middeleeuwse schilderijen. 

image

Op de foto links is gekozen voor subtiele gouden accessoires. Maar je kan natuurlijk ook gaan voor een groot gouden pronkstuk zoals rechts op de foto.

image

De spirituele dag die bij goud hoort is zondag. Goud wordt geassocieerd met rijkdom en het is de belangrijkste kleur van de zon en haar Goden. Het is een zeer krachtig kleur met een duidelijke richting. In de magie staat hij voor ambities op lange termijn, mannelijke kracht, voorspoed, promotie, gezondheid, beroemdheid, succes, fortuin, waardering, veiligheid, humor, erkenning, hebzucht, zonnig en een lang leven.

image

Goud is geschikt om rust te creëren. Bevorderen van een succes en ambities. Faam en fortuin aan te trekken. Bescherming van negatieve krachten en verwezenlijking van dromen!

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s