5 reasons why I love nature

Ik schrijf regelmatig wat rustgevende en meditatie posts. Het hoef helemaal niet zo ingewikkeld te zijn, soms brengt de natuur je veel wijsheid! Nieuwsgierig waarom ik van de natuur houd? Lees dan verder!

Rust
Nergens vind ik zoveel rust in de natuur. En dan bedoel ik ook echt natuur. Liever niet dat 1 km verderop de snelweg is, maar dat je in een mooi groot gebied bent, en oneindig kan lopen.

image

Het leven
Het wilde leven in de natuur, met het leven van insecten, reptielen en dieren. Ik hou heel erg van de programma’s op national geographic of national geographic wild. Ik zou het heel graag in real life willen meemaken!

image

Ontdekken
Ik ben niet het type dat elk jaar naar dezelfde vakantie plek gaat. Liefst steeds wat nieuws. Het ontdekken van nieuwe dingen en de geschiedenis van een land leren kennen vind ik heel boeiend.

image

Reizen
Uiteraard reizen, zoals de meesten onderhand wel weten. Mij maak je echt niet blij met een badplaats en elke dag zonnen aan het strand. Mijn reizen en bestemmingen moeten actief zijn, en af en toe natuurlijk wel lekker niksen!

Be brave. Take risks. Nothing can substitute experience.

image

Me, myself and I
In de natuur heb je vaak geen bereik met je telefoon. Hoe heerlijk is het om ongestoord, zonder alle onzin die er tegenwoordig bestaat, te kunnen leven. Je kan 100% tot jezelf komen, nadenken en genieten zonder gestoord te worden. Just me, myself and I, en natuurlijk je reisgenootje(s).

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s