My life as Constanza – sporty girl & tattoo #3

Ik vond het weer tijd voor een ‘My life as Constanza’!

Ik ben de laatste weken in een ontzettende positieve vibe. Ik ben gestopt met de pil, eet gezond, no candy and cookies, sporten enjust living my life. Ik heb dinsdag en woensdag 4.7km hardgelopen. Ik loop altijd ’s avonds, lekker rustig op straat en koel buiten. Mijn doel is wel om binnen nu en twee weken op de 7 km te zitten.

Helaas kreeg ik last van mijn lies, dus moest weer wat minderen. Maandag start ik in een nieuwe sportschool met krachttraining. Mijn doel is om mijn spiermassa met 2% te laten groeien.

Genoeg over sport. Ik ben nog steeds bezig met solliciteren in de zorg, voor een nieuwe opleiding. Ik hoop binnenkort te horen dat ik uitgenodigd word voor een gesprek. Deze week ga ik hard werken aan mijn school opdracht zodat ik hem binnenkort kan inleveren. Ik heb nog twee theorie examens in het zicht en 1 praktijkexamen. Heel erg spannend allemaal, de laatste maanden. Can’t wait to be officially a nurse!

Het is deze dagen heerlijk weer. Heel fijn voor mensen die in de winter last van depressies hebben. De zon is een goed medicijn voor de mens!

Verder heb ik volgende week nog twee examens, waar ik voor moet leren. Ik werk maar 1,5 dag, dus heerlijk wat vrije tijd. Donderdag laat ik weer een nieuwe tattoo zetten op mijn bovenarm, ik zal een foto posten over een week als het een beetje genezen is!

image

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s